Skype s.o.r.- Izrada web stranica | Web hosting

-Riječi o nama-

Wed Dizajn Windows Java Net Aplikacije Održavanje Podrška Informacionih sistema Edukacija

Say HELLO

  • Email

    info@skype.ba

  • Skype

    ba36579116

  • Pozovite

    +387 62 261559

QR Code

-WEB Skills-

50XHTML
20Flash
40Photoshop
30Print Illustration
Baner
Home » Dizajn i izrada aplikacija
A+ R A-
05 Ruj

Izrada web stranica i aplikacija

Sve nove Web stranice radimo isključivo u CMS sistemu najviše radi lakšeg održavanja sistema, kao i upravljanja sadržajem. Sama izrada Web stranice počinje nakon iscrpnog upoznavanja Vašeg sistema, nakon čega zajedničkim idejama i dogovorom radimo skicu Vaše nove Web stranice. Naravno prilikom izrade Web stranice nismo ograničeni samo na sadržaj, već u našu ponudu ulaze i WebShop sustavi, kao i CRM (Customer Relationship Management), itd.

Svaka web stranica je drugačija, što po djelatnosti firme, što po dizajnu. Jedna je od naših osnovnih ideja ponuditi korisnicima dizajn koji se ne koristi već na nekoj drugoj stranici. Prije početka razvoj web stranice, korisnik mora odobriti predloženi dizajn čime se dobiva željeni i, prije svega, unificirani izgled Web stranica.

Skype Web u ponudi ima i WebShop implementiran na nekoliko različitih web stranica koje se mogu vidjeti u našem portfoliu . WebShop je razvijen na osnovama otvorenog koda te ije lako nadogradiv. Radimo shopove po narudžbi, jedinstvenog izgleda i programski potpuno prilagođene Vašem poslovanju.

Sistemza upravljanje sadržajem CMS je sve popularniji. U svojoj ponudi nudi Joomla bazirani CMS sustav za upravljanje sadržajem. Joomla je Open Source (Otvoreni kod) projekt i kao takav potpuno besplatan. Zajednica otvorenog koda za Joomlu je vrlo velika i postoje mnoge komponente i moduli koji su također besplatni za korištenje što uvelike olakšava i ubrzava razvoj CMS sustava. Više o Joomla baziranom sustavu za upravljanje sadržajem možete pročitati na linku CMS .

Svaka nova Web stranica je ujedno i optimizirana za SEO marketing, odnosno putem meta tagova i ostalih metoda, Vaše Web stranice će biti vidljivije na tražilicama, što ujedno i dovodi veću posjećenost Vaših stranica. Sve stranice su rađene u XHTML standardu što omogućuje svim internet preglednicima da na isti način prikazuju Web stranicu.

Ukoliko želite promjeniti dizajn postojeće stranice bazirane na bilo kojem CMS sistemu, ili promjeniti dizajn svoje Web stranice koja nije bazirana na nijednom sistemu za upravljanjem sadržajem, slobodno nam se obratite jer pružamo i uslugu Nadogradnje dizajna i sadržaja postojećih Web stranica.

Cijena usluge Izrađivanja Web stranice ovisi najviše o kompleksnosti same Web stranice te o komponentama koje stranica koristi, svi dodatni nestandardni moduli što se izrađuju posebno za Klijenta se dodatno naplaćuju. Da bi saznali cijenu nadogradnje ili izrade novih Web stranica molimo kontaktirajte nas pomoću kontakt forme na web stranici ili nam pošaljite upit putem e-mail adrese. Sve kontakt informacije nalaze se na Kontakt linku.

WEB Paketi

WEB usluge

Izrada web stranica i aplikaci…

Izrada web stranica i aplikacija

Sve nove Web stranice radimo isključivo u CMS sistemu najviše radi lak...

Registracija domene

Registracija domene

Pojam Internet Domain Name ili kako ga u našem jeziku nazivamo intern...

WEB Hosting

WEB Hosting

Web hosting je servis pružanja usluga za pohranjivanje podataka, slika...

Odrzavanje WEB stranica

Odrzavanje WEB stranica

Skype Web pokriva održavanje kompletnih Web stranica ili dijelova prem...

WEB portfolio

WEB projekti